0745.600.213 stoma.melman@yahoo.com
Select Page

Politica de confidențialitate
Colectarea si folosirea datelor personale de către Dentist Melman
Conform Regulamentului General 679/2016 privind protecția datelor, persoanele fizice beneficiază de dreptul de acces, rectificare, ștergere sau portabilitatea datelor, restricționarea prelucrării si opoziție, drepturi care pot fi exercitate la cererea expresa a titularului datelor. Aceasta politica de confidențialitate si informațiile expuse mai jos cu privire la prelucrarea datelor sunt actualizate periodic. In cazul in care vom face modificări, vom afișa pe siteul www.dentistmelman.ro.
Data ultimei modificări: septembrie 2018.

Utilizarea informațiilor de mai jos
In rândurile de mai jos, veți găsi explicații cu privire la modul in care Dentist Melman colectează, utilizează, protejează datele dvs. cu caracter personal atunci când va tratați in sediile noastre, precum si in scop de marketing.

Cine suntem
Dentist Melman este deținuta si administrata de către SC Melman Exim SRL, cu sediul in Cluj Napoca, CIF 5130095 , date de contact: Str. Observatorului nr. 13, Cluj, Program: Luni-Vineri: 09.00 – 20.00, tel: 0745600213,adresa de mail: stoma.melman@yahoo.com .

Contact
Aceste drepturi, prezentate mai jos nu au titlu absolut si suporta excepții. Pentru orice întrebare cu privire la colectarea si folosirea datelor dvs. personale in clinica noastră, va rugam sa ne contactați:

  • Luni-Vineri: 09.00 – 20.00
    • 0745 600 213
    • stoma.melman@yahoo.com

Despre protecția datelor

Dentist Melman își dorește sa informeze clar fiecare pacient cu privire la protecția datelor. Ca si pana acum, comunicam transparent cu pacienții noștri, de aceea este important sa parcurgeți acest document pentru a fi in cunoștința de cauza cu privire la subiectul protecția datelor personale.

Prin protecția datelor personale facem referire la orice înseamnă datele personale ale unei persoane fizice ce pot duce direct sau indirect la identificarea persoanei, respectiv: nume, prenume, cod numeric personal, număr de telefon, adresa si orice informație despre localizare, informații cu privire la identificatorii online, adresa de email, istoric medical, analize medicale, diagnostic, plan de tratament sau orice data personala cu privire la sănătatea dvs.

Este important sa știți ca, in contextul colectării si folosirii datelor dvs., sub acoperișul Dentist Melman exista implementate, la nivel tehnic, toate masurile necesare, astfel încât datele personale sa fie protejate.

Dentist Melman va prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul:
1. Realizării de tratamente stomatologice.
2. Informării cu privire la programarea, desfășurarea tratamentului sau alte detalii cu privire la tratamentul stomatologic.
3. De marketing, respectiv campanii de promovare si de informare.

În rândurile de mai jos veți găsi, in detaliu, modul in care folosim datele colectate de la dvs.:

Nume si prenume
Folosim numele si prenumele pentru a realiza o programare la noi in clinica.
Folosim numele si prenumele pentru a completa fisa de sănătate, planul de tratament, analizele si tratamentele realizate in clinica.
Folosim numele si prenumele pentru a personaliza emailurile de informare pe care le trimitem pentru a va informa cu privire la ceea ce trebuie sa faceți după ce v-ați tratat in clinica noastră.
Folosim numele si prenumele pentru a va informa din punct de vedere marketing cu privire la promoțiile noastre, materiale informative pe care le publicam pe blogul site-ului despre o sănătate dentara optima, lansări de servicii si de produse. Trimitem newsletter către dvs. prin platforma Mail Chimp.

Folosim numele si prenumele pentru a încheia contractul pe care îl semnam cu dvs. în vederea realizării planului de tratament stomatologic.

Numărul de telefon
Folosim numărul dvs. de telefon pentru a va comunica programările atât prin apel telefonic, cât și prin mesaj text.
Folosim numărul dvs. de telefon pentru a fi în comunicare directă în timpul tratamentului stomatologic realizat în cabinetul nostru.

Adresa de email.
Folosim adresa dvs. de email pentru a va trimite emailuri de informare pe care le trimitem pentru a va informa cu privire la ceea ce trebuie sa faceți după ce v-ați tratat in cabinetul vostru.
Folosim adresa dvs. de email pentru a va informa din punct de vedere marketing cu privire la promoțiile noastre, materiale informative pe care le publicam pe blogul site-ului despre o sănătate dentara optimă, lansări de servicii si de produse. Trimitem aceste emailuri către dvs. prin platforma Mail Chimp.

Adresa de domiciliu, o colectam si o folosim pentru a trimite înștiințări in cazul in care dvs. nu răspundeți la alte forme de comunicare precum apel telefonic, email sau mesaj pe telefon. De asemenea, o colectam si folosim pentru a va putea face factura fiscala si a vă putea diferenția in baza de date daca exista mai multe nume la fel.

Data nașterii
Folosim data dvs. de naștere pentru a va putea diferenția in softul nostru pe care îl folosim pentru baza de date in cazul in care exista un alt pacient cu același nume si prenume ca dvs. si pentru a adapta planul de tratament vârstei.

Profesia – colectam informații cu privire la profesie si le folosim deoarece anumite categorii profesionale au suferit boli dobândite profesional, care au putut schimba starea de sănătate generala sau dentara.

Istoric medical colectam si deținem informații despre istoricul dvs medical general, despre tratamentele stomatologice realizate in clinica noastră, cat si radiografiile dentare intraorale, panoramice si 3 D, în scop diagnostic și de tratament.

Istoric plăti – colectam si păstram informațiile despre plățile realizate pentru tratamentele realizate in clinica.

Datele de facturare
In cazul in care am primit de la dvs. datele de facturare ale unei persoane juridice sau persoana fizica (CNP, CUI, Număr de înregistrare la registrul comerțului, adresa sediului firmei, cont bancar, numele băncii, numele reprezentantului legal, funcția reprezentantului legal) vom folosi aceste date pentru a emite factura fiscala si pentru a întocmi un contract care stabilește realizarea unui plan de tratament stomatologic in cabinetul nostru.

Partajarea datelor personale
Dentist Melman nu a vândut, nu vinde si nu va vinde in niciun context datele dvs. către terțe părți.

Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal
Vom stoca informațiile dvs. atât timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerința legala, le vom stoca atât timp cat este necesar.

Cum păstram datele dvs. cu caracter personal
Trebuie sa știți ca daca nu ne furnizați date personale nu va putem trata in cabinetul nostru.

Trebuie sa știți ca  datele personale pe care le-am colectat de la dvs. pot fi accesate doar de echipa noastră si de colaboratorii noștri cu care colaboram in baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, si in cazuri excepționale, si doar in urma unui demers legal, instituțiile publice din Romania care aplica legea.

Trebuie sa știți ca avem securizate si criptate toate datele cu caracter personal într-o baza de date de tip MYSQL.

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.
Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.
Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.
Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.
Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.
Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând produsele și serviciile noastre.
Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.
Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea.

Comunicarea in scop de marketing

Folosim adresa dvs de email pentru a va trimite emailuri de informare pe care le trimitem pentru a va informa cu privire la ceea ce trebuie sa faceți după ce v-ați tratat in clinica noastră.
Folosim adresa dvs de email pentru a va informa din punct de vedere marketing cu privire la promoțiile noastre, materiale informative pe care le publicam pe blogul site-ului despre o sănătate dentara optima, lansări de servicii si de produse.

Folosim adresa dvs. de email pentru a va trimite întrebări pentru a ne dezvolta serviciile.

Trimitem aceste emailuri către dvs. prin platforma Mail Chimp.
Veți primi aceste emailuri daca ne dați acordul.

Dezabonarea de la newsletter-ul Dentist Melman.

Puteți sa alegeți sa nu mai primiți mesajele noastre prin intermediul newsletter ului Dentist Melman, respectiv sa va dezabonați de la newsletter-ul nostru astfel:
– Folosind link-ul de dezabonare pe care orice newsletter trimis de noi îl conține;
– Prin email, trimițând un email către noi prin care menționați ca nu mai doriți sa primiți newsletter-ul nostru.
Indiferent de modul in care ați decis sa va dezabonați, nu va vom mai trimite newsletter-ul nostru. Ne rezervam 72 de ore de la primirea solicitării de dezabonare pentru a rezolva orice situație de acest gen.

Trebuie sa știți ca dvs. aveți anumite drepturi in contextul colectării si prelucrării datelor, respectiv:
1. Dreptul de a fi informat despre cum sunt colectate si folosite datele dvs;
2. Dreptul de a accesa datele pe care le deținem despre dvs;
3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dvs;
5. Dreptul de portabilitate a datelor, respectiv aveți dreptul de a lua cu dvs datele proprii pe care ni le-ați comunicat;
6. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dvs;
7. Dreptul de opoziție la utilizarea datelor dvs cu caracter personal.
8. Dreptul de a solicita trimiterea datelor personale către dvs sau către un alt operator;
9. Dreptul de a depune o plângere, cu privire la folosirea datelor dvs, către organele abilitate.
10. Dreptul de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal.