0745.600.213 stoma.melman@yahoo.com
Select Page

NU ÎȚI MAI ASCUNDE ZÂMBETUL
TE SALVEAZĂ IMPLANTURILE DENTARE !

 

CASANDRA  ZAPARTAN

Medic Dentist

             Zâmbetul tău este unul dintre primele lucruri pe care oamenii îl observa la tine. Vă lipsește unul sau mai mulți dinți?

Ai avut momente în care ți-ai ascuns zâmbetul sau chiar ai evitat anumite situații sociale, deoarece dinții tăi lipsa puteau da oamenilor impresia greșită despre tine?

Inceteaza în ați mai ascunde zâmbetul! Zâmbetul tău spune ceva despre tine !

Este adevărat: zâmbetele noastre au un impact mare asupra primelor (și viitoare) afișări și un zâmbet sănătos poate avea un impact pozitiv de durată în carieră și în interacțiunile de relație. Gândiți-vă la persoanele pe care le-țti întâlnit și ați interacționat. Preferați sa simțiți încredere în cineva care zâmbeste și este încrezător? Vi se pare de multe ori că oamenii care zâmbesc mai mult arată mai tineri?

Creierele noatre sunt facute pentru a face pareri rapide si pentru a decide dacă cineva este prieten sau dușman la prima vedere. Zâmbetul tău este o parte din imaginea de ansamblu a personalității tale. Nu îl ascunde : asigurate că zâmbetul tău spune ceea ce trebuie despre tine!

Mai mult decat aparența: dinții lipsă pot afecta starea de sănătate generală.
Un zâmbet sanatos este un semn puternic al unui corp sănătos. Dinți cu probleme sau lipsă pot fi un semn puternic de probleme care pot afecta întregul corp, cum ar fi boli ale gingiilor sau osteoporoza. Boala gingiilor,cunoscuta sub numele de gingivită sau parodontită, este de asemenea asociată cu anumite tipuri de boli de inimă. Pierderea de masă osoasă si primele semne de avertizare ale osteoporozei pot fi adesea detectate în oasele maxilarului prima dată.

Implanturile dentare: Recuperează zambetul si încrederea, permanent și în mod natural.
Implanturile dentare sunt în prezent cel mai bun mod posibil pentru a înlocui un dinte lipsă sau mai multi dinti, cu cel mai mare impact pozitiv atât pe termen scurt și pe termen lung. Implanturile dentare imită funcția și aspectul dinților naturali.

Medicii nostri dentisti calificați și cu experiență vor fi fericiți să analizeze sănătatea ta orală și să vorbească cu tine despre implantele dentare, și să te ajute pentru a determina dacă implanturile dentare sunt o opțiune bună pentru ați menține zâmbetul sănătos.

“Zâmbetul tău este cartea noastră de vizită.”